Het koek recept

De koekjes van Bakewell zijn glutenvrij, zonder smaakversterkers of toevoegingen. Maar wat zit er dan wel in? Verse, pure ingrediënten die een boost van energie geven!

Wat is het koek recept?

Met 8 ingrediënten bakken onze bakkers koekjes die lekker, smeuïg én stevig zijn! De meeste glutenvrije koeken vallen snel uit elkaar. En dat is jammer, want een geslaagd koekje moet wel een lekkere bite hebben! De glutenvrije koekjes van Bakewell zijn daarom gemaakt met meel van boekweit, een plant die meer eiwit bevat dan granen. Het koek recept bestaat verder uit smaakvolle pecannoten, verse eieren en heel veel kokosrasp. Verder zitten er rozijnen en palmsuiker in als gezond zoetmakertje. Tot slot, heerlijke pure chocolade voor het ultieme geluksgevoel!

Waarom het recept van deze koek goed voor je is

De glutenvrije koekjes van Bakewell zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens goed voor je. En dat leggen we graag uit!

In de meeste koekjes tegenwoordig zitten veel rare toevoegingen en smaakversterkers. Reden hiervan is om de productiekosten laag te houden. Vooral in glutenvrije koekjes zitten veel ingrediënten waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Kijk maar eens op de verpakking in de winkel wat voor ingrediënten er allemaal in zitten.

Bij Bakewell staan we voor pure producten. Wij maken de homemade cookie voor jou. Met natuurlijke ingrediënten, zonder smaakversterkers. Wat zit er dan wel in?

Het glutenvrije boekweit bevat arginine, dat helpt bij het functioneren van de spieren. Het vrucht van kokos zit vol vezels voor een gezond darmstelsel én gezonde vetten. De toegevoegde verse eieren zijn rijk aan essentiële aminozuren en een bron van biologische, hoogwaardige eiwitten. Dan de pecannoten, smakelijke noten die barstensvol vitamine zitten, zoals B1, B2, B3, B5, B6 en B11. Daarnaast bevatten ze gezonde vetten, eiwitten en mineralen. Pecannoten zijn dus zeker niet te missen in een gezond koek recept! Rozijnen stimuleren de spijsvertering en verlagen het cholesterolgehalte, terwijl pure chocolade goed is voor je hart- en bloedvaten. Roomboter biedt je daarnaast een dosis vitamine A, D en E, die zorgen voor een hoge weerstand, goede ogen, een mooie huid en een verbeterde opname van calcium. En palmsuiker? Deze zoetigheid is een natuurlijke suiker die langzaam in de bloedbaan wordt opgenomen en dus geen sterke pieken in het bloedsuikerspiegel veroorzaakt. Een gezonde, finishing ‘sweet touch’ waarmee je langer de dag energiek kan doorbrengen. Bovendien is deze suiker zeer geconcentreerd. Hierdoor is er relatief minder suiker nodig. Kortom, samen zorgen deze ingrediënten ervoor dat je op een lekkere manier alles uit je dag kan halen. Proef Bakewell koekjes en haal energie uit je tussendoortje!